Pásová pila B1651 s elektromotorem 12kW


 

 

968 000 

Výhody B1651:

  • Řežte kmeny do šířky 1651 mm. Ideální pro výrobu širokých desek s přirozeným okrajem, známých jako desky.
  • Díky pohyblivému pevnému vedení kotouče a uchycení pro podpěry kmene je pila stavěna i na řezání tenčího řeziva. To je u pil této velikosti unikátní.
  • Extrémně stabilní konstrukce se zesílenými regály na kmeny a zesíleným torzně tuhým vřeteníkem.
  • Extra ložiska v podvozku poskytují velmi stabilní dráhu kola.
  • Motorizované nastavení výšky Easy Set a počítačové sady Pro Set pro inteligentní ovládání, skvělá pomoc při programování řezů, které chcete provést.
  • Navrženo a vyrobeno ve Švédsku. Stejně jako ostatní pásové pily Logosol je extrémně robustní, chytrá a stylová.
  • Box na nářadí na konci pily zároveň slouží jako schůdek pro snadnější přístup k plnění vodou.
  • Integrovaná správa kabelů
  • Ovládejte pilu z konce pily
  • Posuv má dva motory, jeden na každé straně pilového vozíku, každý s vlastním podávacím řetězem. Obsluhuje se na konci srubu.

Easy Set, Pro Set a Pro Feed jsou standardně zahrnuty.

Easy Set umožňuje plynulé nastavení hlavy pily. S Pro Set máte inteligentní ovládání Easy Set pro nastavení nebo naprogramování řezů pily, které chcete provést. Posuv Pro Feed s duálními motory posouvá hlavu pily sem a tam skrz kmen.

Pro Set, automatické zařízení pro měření dat, je inteligentním ovládáním Easy Set.
Je to skvělá pomůcka pro programování řezů, které chcete provést. Jde o mimořádně dobrý řídicí systém, který je na úplně jiné úrovni než podobná řešení v oboru.

  • Všechny informace vidíte na displeji a snadno ovládáte přesnou polohu hlavy pily stisknutím tlačítka.
  • Naprogramujte řezy, které chcete provést, buď jednotlivé tloušťky nebo řadu tlouštěk desky.
  • Sada Pro vám pomůže spočítat, kolik prken a prken můžete z kmene dostat a jaké pořadí vám poskytne maximální výnos.
  • Pro Set je ideální volbou pro ty, kteří hledají vysokou kvalitu a snadné řezání.

Váha také obsahuje indikátor posledního řezu, který si pamatuje váš poslední řez a stává se referencí pro další řez. To usnadňuje vyrábět řezivo pokaždé v přesně správných rozměrech. Pracujete rychle a pohodlně a dosáhnete dokonalého výsledku řezání.

Pro Feed, duální motor, ovládání posuvu
Z řídicí jednotky na konci pily můžete po kolejnici pohánět pilový vozík s nastavitelnou rychlostí tam a zpět. Konzola je sklopná pro optimální viditelnost při řezání. Nemusíte chodit s pilovým vozíkem v hluku a rozstřiku pilin a rychlost posuvu je rovnoměrná a optimalizovaná pro nejlepší výsledky. Velmi ergonomický design a snadné použití.

Posuv je kombinován s Pro Set, kde lze také nastavit řez pily z ovládacího panelu (zdvihnout-spustit hlavu pily) buď ručně, nebo nastavením různých „receptů“, jak chcete řezat další řez. Posuv je řetězový a je k dispozici pro 12V i 400V (benzínová pila / elektrická pila).

Extra vyztužená srubová postel, kterou lze snadno rozšířit. B1651 má zesílené police na kmeny, zesílenou konstrukci kolejnic, přídavné nohy pod policemi na kmeny a zesílené, tuhé, torzní konce lože pily. Na pilové liště o šířce 1764 mm a délce 6232 mm můžete manipulovat s mimořádně velkými kmeny. Standardní Logosol B1651 řeže velmi velké kmeny až do délky 4380 mm a průměru 1651 mm. Pokud potřebujete řezat delší kmeny, lze pilu prodloužit na libovolnou délku.

Robustní klíny a svorky na kmeny U těch největších kmenů použijte čtyři robustní ocelové klíny k zajištění kmene na místě. Pro menší polena používejte svorky na polena s robustními rukojeťmi a robustní konstrukcí, abyste polenu připevnili velkou silou, aniž by došlo k poškození dřeva. Tato funkce uzamyká stejně dobře při prvních řezech jako při řezání poslední tenké desky.

Pásová kola, která jsou kombinovaná ventilátorová kola. Pásová kola z lehkého kovu jsou kombinovaná ventilátorová kola, která chladí pilový kotouč a působí jako vzduchová brzda. Kola ventilátoru odfukují piliny a udržují vnitřek pilové hlavy a pracoviště čisté a uklizené. To je velká výhoda při výměně nožů a servisu.

Výkon poskytuje kapacitu Naše výkonné motory vám poskytují extra kapacitu. K dispozici jsou dvě benzínové verze 23 k od Briggs & Stratton a 27 k od Loncin a elektrická varianta 12 kW. Benzínové motory jsou profesionální motory do náročných podmínek. Elektromotor je vysoce účinný a v případě potřeby poskytuje při řezání téměř dvojnásobný jmenovitý výkon.

Připraveno ke vzletu Logosol B1651 je velmi kompetentní pásová pila pro ty, kteří chtějí řezat pásovými kotouči. Můžete rychle zahájit výrobu a začít řezat krátce po dodání pily.

1 ks tvrdokovový tvrdokovový kotouč Bahco Vysoce produktivní a neabrazivní profesionální kotouč pro ty, kteří mají vysoké nároky na perfektní produkci dřeva a minimální údržbu. Tento pilový kotouč má v zubech pily tvrdokov a zachovává si svou ostrost po extrémně dlouhou dobu. Už nikdy nemusíte brousit ostří, takže se můžete věnovat té nejzábavnější věci na světě – řezání vlastního dřeva!

Chytré a stylové Vodní chlazení s elektromagnetickým ventilem, který se automaticky aktivuje při spuštění motoru pily u elektrické verze a při spuštění dálkového posuvu u benzínových motorů.

Efektivní klíny pro bezpečné zamykání velkých kmenů.

Podpěry a svorky kmenů udržují kmeny normální velikosti správně na místě při řezání.

Chytré vedení kotouče , kde je pevná strana pohyblivá pro malé dřevo do 1000 mm.

 
Hmotnost 900 kg
Výška 2850 mm
Délka 6232 – 6857 mm
Šířka 2715 mm
Průměr kulatiny 1651 mm
Délka logu 4380 mm
Elektrický motor Vysoce účinný motor 12 kW
Doporučená pojistka 25 A
Délka čepele 5610 mm
Rychlost čepele 30 m/s
Šířka čepele 30-41 mm
Průměr pásového kola 500 mm
Max. tloušťka desky 220 mm (8 3/4″)
Min. tloušťka poslední desky 25 mm (1″)
Max. šířka převýšení 1500 mm
Katalogové číslo: 8500-000-0010 Kategorie: